Επιλεξτε τη γλωσσα σας

Choose Demos

Ονειρεύεστε ένα μοναδικό και αξέχαστο γάμο;

Οργανώνουμε γάμους από το 1999, εμπιστευτείτε την εμπειρία μας να οργανώσουμε για σας το γάμο που έχετε ονειρευτεί. Δίνουμε σημασία στη λεπτομέρεια πράγμα που έχει σαν αποτέλεσμα και στόχο την τελειότητα.

ΠΑΡΕΚΚΛΗΣΙ ΑΓΙΑΣ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗΣ & ΑΓΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ
Το πανέμορφο παρεκκλήσι μας βρίσκεται στο χώρο του ξενοδοχείου Matina και έχει τη δική του αυλή με άφθονο χωρό για τους καλεσμένους σας. Το παρεκκλήσι μπορεί να διακοσμηθεί με βάση τις επιθυμίες σας ενώ προσφέρουμε ευέλικτες ώρες τέλεσης του γάμου σας που ικανοποιούν απαιτήσεις σας. Το παρεκκλήσι είναι μια προτιμώμενη επιλογή για τους επισκέπτες που διαμένουν στο ξενοδοχείο λόγω της ευκολίας που παρέχει καθώς μπορούν να χαλαρώσουν και να προετοιμαστούν στο δωμάτιό τους και στη συνέχεια να περπατήσουν έως εκεί αντί να οργανώσουν κάποια μεταφορά. Επίσης έχει γίνει δημοφιλής επιλογή γι' αυτούς που επιθυμούν να απολαύσουν τον γάμο τους σε ένα αυθεντικό και παραδοσιακό ελληνικό παρεκκλήσι που βρίσκεται μακριά από τα πλήθη σε μια από τις πιο δημοφιλείς τοποθεσίες γάμου στην περιοχή.

Μπορούμε να προσφέρουμε το παρεκκλήσι αυτόνομο ή σε συνδιασμό με την παραμονή σας σε έναν από τους χώρους του ξενοδοχείου Matina. Καθώς το παρεκκλήσι βρίσκεται στο χώρου του ξενοδοχείου, δεν είμαστε περιορισμένοι όσον αφορά το χρόνο και τη διάρκεια της τελετής, δίνοντας τη δυνατότητα στη νύφη και το γαμπρό να απολαύσουν το γάμο τους χωρίς άγχος. Επίσης δεν υπάρχουν περιορισμοί όσον αφορά τη φωτογράφηση και τη βιντεοσκόπηση της τηλετής, τη διακόσμηση του παρεκκλησίου, του χώρου που θα κάθονται οι καλεσμένοι σας και τις επιλογές μουσικής. Όλες αυτές οι λεπτομέριες που αναλαβμάνουμε δίνουν περισσότερη ελευθερία στα ζευγάρια μας κάνοντας την εμπειρία του γάμου τους λιγότερο αγχωτική. Το παρεκκλήσι μπορεί άνετα να φιλοξενήσει καθίσματα για μέχρι 50 άτομα για μια τελετή.
THEA ROOFTOP
Το Thea Rooftop, με πανοραμική θέα στην παραλία των Πευκών, είναι η ιδανική επιλογή για ζευγάρια που επιθυμούν να δώσουν τους όρκους τους σε ένα συναρπαστικό περιβάλλον. Το Thea Rooftop είναι επίσης μια δημοφιλής επιλογή για τους επισκέπτες που επιθυμούν να έχουν ένα λιγότερο παραδοσιακό ή μη θρησκευτικό περιβάλλον για το γάμο τους. Προσφέρει στους επισκέπτες την ελευθερία να διακοσμήσουν το χώρο όπως επιθυμούν και να απολαύσουν τις παροχές που προσφέρει το ξενοδοχείο Matina καθιστώντας το δημοφιλής επιλογή όχι μόνο για την εκπληκτική θέα αλλά και για την ευκολία και την ευελιξία του.

Το Thea Rooftop διατίθεται επίσης ως χώρος για τις γαμήλιες δεξιώσεις και μπορούμε να φιλοξενήσουμε τους καλεσμένους σας σε ένα από τα δύο μπαρ του ξενοδοχείου μας ή στην ιδιωτική μας αυλή. Το αφοσιωμένο προσωπικό μας θα φροντίσει εσάς και τους καλεσμένους σας και οι ξενοδοχειακές μας εγκαταστάσεις είναι διαθέσιμες για τους καλεσμένους σας, ανεξάρτητα από το αν είναι μένουν στο ξενοδοχείο ή όχι. Το Thea Rooftop μπορεί άνετα να φιλοξενήσει έως και 80 καλεσμένους για μια τελετή.

Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας απευθείας στο weddings@lindiancollection.gr για να συζητήσετε οποιαδήποτε από τις επιλογές που διαθέτουμε. Δεν βρήκατε ακριβώς αυτό που ψάχνετε; Μπορούμε να σχεδίασουμε μια τέλεια τελετή, προσαρμοσμένη στις ανάγκες σας.
THEA ROOFTOP
Το Thea Rooftop είναι μια όλο και πιο δημοφιλής επιλογή ως χώρος γαμήλιας δεξίωσης. Με ανεμπόδιστη θέα στην παραλία των Πεύκων, το Rooftop μπορεί άνετα να φιλοξενήσει μέχρι 60 άτομα μαζί με το δικό του μπαρ και προσφέρει στους επισκέπτες τη δυνατότητα να χαλαρώσουν απολαμβάνοντας το γέυμα τους. Είμαστε επίσης σε θέση να προσφέρουμε DJ ή ζωντανή μουσική για εσάς και τους καλεσμένους σας.

Βρίσκεται σε βολική τοποθεσία μέσα στο ξενοδοχείο Matina και οι επισκέπτες σας μπορούν να απολαύσουν τις παροχές μας. Προσφέρουμε την ελευθερία στα ζευγάρια μας να διακοσμήσουν το χώρο όπως επιθυμούν και καθώς το Thea Rooftop βρίσκεται μακριά από οποιοδήποτε δημόσιο χώρο, μπορείτε να είστε σίγουροι για την ιδιωτικότητα και την ασφάλεια σας.
THE COURTYARD
Η πρόσφατα διευρυμένη αυλή μας είναι μια θαυμάσια επιλογή για τους επισκέπτες που επιθυμούν να έχουν μια πιο οικεία εκδήλωση. Με εκπληκτική θέα στη θάλασσα, η λιθόστρωτη αυλή μας είναι σκιασμένη και προσφέρει μια ιδανική εναλλακτική λύση γι'αυτούς που επιθυμούν να έχουν ένα πιο ιδιωτικό γάμο. Το Courtyard είναι διαθέσιμο για γεύμα ή BBQ και διαθέτει χώρο για DJ ή ζωντανή μουσική. Το Courtyard, φιλοξενεί άνετα έως και 40 άτομα και βρίσκεται σε βολική τοποθεσία στο ξενοδοχείο και έχει αποδειχθεί δημοφιλές για τις συγκεντρώσεις πριν από το γάμο. Ένα πλήρες μπαρ και σερβιτόρος είναι διαθέσιμα και τα ζευγάρια μας έχουν απεριόριστες επιλογές όσον αφορά τη διακόσμηση του χώρου.
ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ MELTEMI
Το εστιατόριο Meltemi, προσφέρει μια μοναδική τοποθεσία για ένα μικρότερο εορταστικό γεύμα, είτε μετά από γάμο είτε για μια ειδική εκδήλωση, όπως επέτειο ή γενέθλια. Μέσα στο εστιατόριο μπορούμε να προσφέρουμε μια διαχωρισμένη περιοχή με μεγαλύτερα τραπέζια ή απλά ένα όμορφα διακοσμημένο τραπέζι για να απολαύσετε ένα οικείο γεύμα. Οι συναντήσεις πριν το γάμο έχουν γίνει όλο και πιο δημοφιλείς, με πολλούς επισκέπτες να συναντώνται για πρώτη φορά εδώ ενώ βρίσκονται στο ξενοδοχείο. Μπορούμε να φροντίσουμε για μεγαλύτερα τραπέζια και να προσφέρουμε ένα καθορισμένο μενού για τέτοιες συγκεντρώσεις. Είναι ένας υπέροχος τρόπος να έρθετε πιο κοντά με τους καλεσμένους σας και να εξασφαλισετε ότι θα αισθάνονται πιο χαλαρά όταν φτάσει η μεγάλη μέρα σας.

Παρακαλούμε να επικοινωνήσετε μαζί μας απευθείας στο weddings@lindiancollection.gr για να συζητήσουμε τις επιλογές που διαθέτουμε. Δεν βρίκατε ακριβώς αυτό που ψάχνετε; Μπορούμε να σχεδίασουμε μια τέλεια τελετή, προσαρμοσμένη στις ανάγκες σας.
ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΓΑΜΟΥ
Το Lindian Collection προσφέρει εξειδικευμένες υπηρεσίες σχεδιασμού γάμου.Ο έμπειρος σχεδιαστής μας μπορεί να σχεδιάσει τον τέλειο γάμο για εσάς και να σας προσφέρει υποστήριξη και συμβουλές από την ημέρα της κράτησης μέχρι τη μεγάλη μέρα! Προσφέροντας μια σειρά από πακέτα που ταιρίαζουν στις ανάγκες σας, είμαστε επίσης σε πλεονεκτική θέση να μπορούμε να συμβουλεύουμε και να προσφέρουμε πρόσθετες υπηρεσίες όπως διαμονή, μεταφορά, εκδηλώσεις στο χώρο του ξενοδοχείου, εκδηλώσεις πριν από το γάμο και υποστήριξη για ολόκληρο το γάμο σας.

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας και να δείτε τα πακέτα και τις υπηρεσίες μας εδώwww.happilyeverafter.gr

Cookies & Απόρρητο:
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει ότι θα έχετε την καλύτερη εμπειρία στον ιστότοπό μας.