Επιλεξτε τη γλωσσα σας

Choose Demos

Πεύκοι

Οι Πεύκοι είναι σχετικά καινούρια τουριστική περιοχή και βρίσκεται 5Km νότια της δημοφιλούς Λίνδου. Έχει μεγαλώσει σε μέγεθος και φήμη τα τελευταία 20 χρόνια με μεγάλη ταχύτητα.

Οι Πεύκοι δεν είναι παραδοσιακό χωριό. Έχει χτιστεί γύρω από τις υπέροχες αμμώδεις παραλίες της. Η περιοχή είναι δημοφιλής σε οικογένειες και έχει μεγαλώσει εξαιτίας της ζεστής φιλοξενίας από τους ντόπιους κατοίκους και επιχειρηματίες. Απόδειξη ο μεγάλος αριθμός επαναλαμβανόμενων τουριστών.

Στην περιοχή υπάρχουν ξενοδοχεία, μικρά συγκροτήματα και διαμερίσματα του ενός ή των δυο χώρων, τα περισσότερα από τα οποία έχουν παροχές προετοιμασίας γευμάτων. Οι πελάτες έχουν την ευκαιρία να επιλέξουν μεταξύ των πολλών και πολύ καλών εστιατορίων της περιοχής που από χρόνο σε χρόνο ανεβάζουν το επίπεδο τους.

Ασφάλεια, καλοσύνη, φιλία είναι αυτά που προσφέρει η καλά συντηρημένη περιοχή των Πευκών μαζί με την παραδοσιακή ελληνική φιλοξενία και γοητεία. Υπάρχει μια τέλεια ισορροπία μεταξύ της γραφικής ομορφιάς και της διασκέδασης πράγμα που κάνει τους πελάτες να ζουν την κάθε μέρα των διακοπών τους σε πλήρη χαλαρώσω ή ένταση ανάλογα.

Φωτογραφίες

Cookies & Απόρρητο:
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει ότι θα έχετε την καλύτερη εμπειρία στον ιστότοπό μας.