Επιλεξτε τη γλωσσα σας

Choose Demos

Λίνδος

Το χωριό της Λίνδου είναι ένα παραδοσιακό ελληνικό χωριό που σε μεταφέρει γλυκά πίσω στο χρόνο. Πίσω όμως από αυτούς τους άσπρους τοίχους συναντά κανείς μοντέρνα στοιχεία που συνδυάζουν την ομορφιά με την άνεση. Πράγμα που κάνει τους επισκέπτες της να έρχονται και να ξανά έρχονται και τους διοργανωτές των διακοπών να ανανεώνουν τα πακέτα τους από χρόνο σε χρόνο για πολλά χρόνια.

Τα υπέροχα αυτά τετραγωνισμένα σπιτάκια είναι χτισμένα στην πλαγιά του λόφου την διάσημης ακρόπολης που στέκει πάνω από τη θάλασσα και θυμίζει τη μακρόχρονη ιστορία της.

Την αγκαλιάζουν υπέροχες παραλίες με ψιλή άμμο όπως η κεντρική παραλία του Παλλά, του Αγίου Παύλου που κατακλύζονται από κόσμο καθημερινά. Επίσης την επισκέπτονται και ιστιοφόρα σκάφη μικρά και μεγάλα.

Στο χωριό μπορεί κανείς να βρει παραδοσιακές ταβέρνες και μοντέρνα εστιατόρια, μπαρ και μεγάλη ποικιλία σε τουριστικά καταστήματα για να καλύψουν κάθε γούστο.Η καλοσύνη και η φιλοξενία που δείχνουν οι ντόπιοι στους επισκέπτες μαζί με την απαράμιλλη ομορφιά του χωριού είναι αυτά που τους κάνουν να έρχονται και να ξανάρχονται εδώ και πολλά χρόνια.

Η Λίνδος έχει να προσφέρει μια ποικιλία από απλά ενοικιαζόμενα δωμάτια ή διαμερίσματα και παραδοσιακά Λινδιακά σπίτια. Καθώς επίσης και μικρά πολυτελή ξενοδοχεία στο χωριό και στην ευρύτερη περιοχή της Κράνας. Οι επισκέπτες λοιπόν έχουν την επιλογή να μείνουν έξω από το χωριό στη νέα αυτή τουριστική περιοχή και παράλληλα να μπορούν να απολαμβάνουν την μοναδική εμπειρία που λέγεται Λίνδος.

Φωτογραφίες

Cookies & Απόρρητο:
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει ότι θα έχετε την καλύτερη εμπειρία στον ιστότοπό μας.